~mata DEMON kah ini?~

Percaya tak kalau Eli ckp ni kanta sentuh? huhuhuhu kanta sentuh yang menakutkan dan agak menyeramkan benar-benar ada dijual.[tp bukan kat negara kita]

kanta sentuh ini dicipta oleh artis kesan khas yang telah bekerja di Hollywood blockbusters yang dibintangi Bruce Willis Natalie Portman, kanta sentuh ini dijual di pasaran Hollywood dengan harga £ 500 sepasang. [kalau jual kt Malaysia berape agak nye kan?  korang nak beli ker?]

pelukis atau pecipta kanta sentuh ini merupakan seorang peminat cerita seram @ horror fan, Kevin Carter, 36, menghabiskan masa sehingga dua hari untuk mewarna menggunakan lukisan tangan colouful lensa masing-masing dengan hanya menggunakan berus halus. wew! pape pon it's so awesome & sangat kreatif... credit for him! [Eli rase kalau ade awek-awek yang nak keluar malam g dating
@ jalan sorang2 tu elok kot pakai kanta sentuh ni..hahaha...]

jum kita tengok.....
Far-Out : Kevin Carter menciptanya hampir 10tahun yang lalu

Star-In-The-Eyes : Kevin menciptanya semasa beliau bekerja dengan Bruce Willis & Natalie Portman

Bright-Eyes : Kevin menamakannya 'Bright' berikutan warna di tengah-tengah anak mata

Zombie-Nation : Design seperti mata Zombie

Space-Age : kelihatan seperti kilatan 'Chrome'

Sight for sore eyes:wew! seperti mata hantu yang seram

Eye-watering: seperti mulut ikan 'josh'
wew! mmg terbaikkkkkkkk....hehehe.. :)

|Eli|


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

0 comments:

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra