~test your speed web page @ blog~

PINGDOM tools?? ape lak nieyh?
 pingdom tools ni merupakan tester load time korang nye web page @ blog.
ia akan test page sama ade loading lama atau tak sekiranya ade frendz korang bukak page tersebut..
 loading lama @ tak??
 yerp..ia ade kaitan dengan content dlm page korang selain ia akan mengira page size..
xtakutkah page @ blog korang x laku di sebabkan loading terlalu lame??
[ takutkannnnn~ hikhikhik ]
 so try n error lah tools ni..

NAK CHECK? KLIK SINI

da try check??
 ni Eli test blog Eli sendiri..
 huhuhu...
apa macam?  ok x?
'faster than 99%'
 korang lak?
 beware!! jangan page @ blog korang melebihi 200-300kb yer
 maknanye page @ blog korang tersangat LEMMMmmmmmbap!!!
so, buang la ape yang patot....=)
  
 | Eli |
 


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

0 comments:

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra