~Eli keluarkan WATERMARK sendiri?~


okeyh, berdasarkan tajuk yang Eli taip tuh, bunyik mcm xdelah mcm nk gempak sangat..
but its mybe penting bagi setiap bloggers..
 WATERMARK untuk setiap gambar yang akan dipaparkan...
 bukan sahaja untuk gambar tp ape2 pun hasil dari blogger itu sendiri..
tujuannya untuk tidak akan di COPYCAT @ COPY oleh blogger & visitor blog yang lain..
bahaya ni, skunk mmg senang je orang nk copy hasil orang len, then letak nama memasing..kononnya dia yang punya lah.. hehehehe...
 Eli cume mencegah sebelum Eli terkena..^^
 
 
kalau korang ade terlihat logo ni  di setiap blog Eli, maknanya itulah watermark Eli taw..
so, apelagi? korang buat la watermark sendiri bg mengelakkan masalah copycat nieyh..
 okeyh...later Eli post entry yg besh lagi keyh... =)

 | Eli |


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

1 comments:

Lyssa Faizureen said...

Wahhh . cantik nyer watermark dia . jels i tauu !? :)

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra