~loving couple~

WEEEEEEEEEEEEEEE!!! akhirnye siap jugak kartun anime couple Eli ni...asalnye niat nk buat doodle, tp mcm nk try lebih plak nk wt kartun anime ni.. siap akhirnye.. 2 hri je buat anime ni sebenarnye termasuk dlm lakaran dan mwarnakannya...time kje pon Eli buat kjp... [BOZ!! AMPUN BOZ!!hahahaha]. bukan hape, nk ilangkan rase mengantuk Eli tuh,Eli bkk la photoshop then buat dgn penuh semangat waja!! hehehe..
sebenarnye tujuan Eli buat kartun anime ni hanya untuk menghadiahkan kepada org yg Eli sayang^^ ayooooo..sape tuh??hehehe..MR.HUBBY Eli laaaaaa....MR.FAZ(ni blog beliau:SINI)
dye teringin sangat nk Eli buatkan dye kartun doodle untuk dye letakkan di dlm handphone nye, try punye try Eli ingat nk buat lebih speacial...tu dye..anime loving couple....hehehe...kartun tu pon ala-ala mcm Eli ngn Mr.Faz..hihihihi..mak Eli la yg cakap! [tukang komen! ampun mak! hehe]..so, pe yg speacial sangat tuh? jum Eli bg korang sume tgok hasilnye... ^^

 mase ni Eli hanya lakarkan dulu

yang ni pulak Eli da siap mewarnakannya..tpppp... MR.FAZ nk rambut dye kaler len >,<
da siap!!! finish!! yeye!

huhuhu..okeyh x? Eli first time buat kartun anime ni. hehehe...

 [p/s : to MR.FAZ,mama buat utk papa dengan penuh kasih sayang mama! luv u syg >,<]

| Eli |


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

10 comments:

arenasaya said...

thank syg..akhirnya siap gak doodles kita yunk..papa da letak da dlm hp..da wat profile kat fb..thank my heart...papa syg mama...nnt nk doodles byk2 tau yunk...hehehe
muahhhhhhhhhhhhhhhhxxxxxxxxxxxxxxx
>;<

.::ElixierDeXandra::. said...

ur welcome dear...all for us >:<
luv u...muahxxxxxx

Yuyu AtiQa said...

wahhh ! doodle yg sgt cute !
like like like ! <3

zyhah :3 said...

pandai la eli create doodle . zyhah tak reti buad lagi . huhu :'(

.::ElixierDeXandra::. said...

yuyu atiqa : hik3..mekaceh dear..nk tempah ley gak..hik3..

zyhah : adik try blaja sikit2 nnt jd lah mcm akak! hehehehe...

::WafaIrdina:: said...

series comell bangat..
jeles lar sape2 yg pandai wt doodle ni..,
ain xreti..emm

syasyajohan said...

wah,,doodle mcm ni jarang jumpa,cute la kott

Yuyu AtiQa said...

hehe.. sama2... InshaAllah, soon ! :D

Ellisa Syafiqah said...

Cute doodle !:D

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said...

cumel!

sgt kretip :)

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra