~photoshoot bersama ABAH tersayang~



hyep~ entri hari ni Eli nak tunjukkan pada korang sume gambar2 photoshoot bersama abah Eli yang tercinta
[ buat emak,i lup u too..both of u]
hihihi..xde sape yang tinggal dalam rumah Eli tuh! kami bertiga jew.. so, pe lagi abah lah yang jadi mangsa keadaan Eli..hihhi.. [ bertuah punya anak! ].. ^^
 sambil2 photoshoot, emak duk kt serambi umah tengah menjahit baju tetibe STOP! and tengok abah posing bagai nk rak atas telunjuk anak nye yang comel ini..[ ye kew? ].. bagaimana SEXY comel nye abah Eli ber'posing' di depan rumah bersama motor kesayanganya [ dia nak jual da..ade nk beli x? ]...dah penat amik picture abah, amik picture sendiri pulak..ahak!!

my abah bersama motor VESPA nye..^^

hero malaya tahun....19xx errrr??....hikhikhik

muke abah tenyum..muahx >;<

abah latarbelakangkan rumah abg jiranku yang agak 'lembut' haha..

semangat 1 Malaysia!!
rumahku,syurgaku...   
mule daaaaa amik picture sendiri...^^

dlm cermin motor abah pon jadi......

bekas jarum mak menjahit...haha..jarum masuk blog Eli!!!
 so far how??? picture sume ni telah di edit oleh Eli sendiri dengan menggunakan pelbagai software yang ade...picture juga taken with my DSLR kamera..huhu..okeyh, next entri nnti Eli paparkan lagi photoshoot okeyh dear... tata!! 

 p/s : terima kasih abah ngan mak.. tanpa mu, saya x akan berjaya begini...sayang mak & abah!!!


 | Eli |


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

3 comments:

CiK GorGeouS ! said...

amboiii...comeLnyee ayah...boLeh jadi modeL nie...uncLe nak jadi modeL tak ?? hikhikhik~

Lyssa Faizureen said...

amboihhhh . bergaya sungguh abah dia erkkk ^_^

.::ElixierDeXandra::. said...

adik lyssa ; bab tuh mmg abah suke..hikhikhik

cik gorgeous ; nak nak nak[kata abah] wakakakakakaka.......

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra