~3 ceritera dalam 1?~

huuuuuuuuuuuuuuuuuuu...first things Eli nk bgtahu yg blog Eli da bersarang labah2 tahap ketiga da cz da lame gile x update..by da way,nk update hari2 dok teringat tp byk sgt hal nye..hehe..dlu bley ar tgh cuti sem, keje plak asyik dok wt graphic je..hmpir 24 jam duk depan lappy.. skunk da stdy for da last sem,mau struggle la sikit [struggle la sangatttt...] mcm mcm nk cite korang sume, tp mane yg sempat jela kot. Hari tu Eli ade la jenjalan g Genting Highland tok kali ke-4! Sumpah! sangat bosan da xmau g lagi...then adelah Eli sambut anniversary yg pertama kami 25 Februari hari tu. means there Eli n Mr.Faz sudah genap setahun bersama. wew! seghonok! jenjalan click2 pic di Dataran Pahlawan,Melaka. pepagi lagi Mr. Faz da dtg umah minx izin ngn mak & ayah Eli bwk kuar smbut anniversary. =) afterthan, lepas penat amik gambo, kami minum cendol cmpur aiskrim kt sebuah gerai kecik di Bandar Hilir. giler! sedapnyee... tetibe 1 kejutan tok Eli....heeeeeeeee... dapat hadiah!! apekah??? ade 2 bende Eli dapat.. 1 kt jari, 1 lg tok kol+mesej..[cer teka] Eli seronoooookkkkkkkkkk sangat3...sesudah tu, perot sangat lapo,ape x nye kuar td x sarapan dulu, so Mr. Faz belanja makan kt Kenny Rogers..arghhhh habis ayam tu Eli mkn...^_^ mak cakap x baik membazir..hikhik..sesudah tu,Mr.Faz pon hantar Eli balik n berborak ngn mak & ayah Eli.. THANKS DEAR, I FEEL SO AWESOME,AND ONE MORE THINGS, I WILL APPRECIATE UR PRIZE FOR ME..=)  sesudah tu, Eli kembali balik ke KL, planning tok pusing KL ngn HOP ON HOP OFF CITY TOUR.. kali ni kami pergi berempat! hehe.. Eli g ngn mmber roomate Eli, roomate pon bwk la boy beliau.. so far so good, kami menaiki bas da mcm pelancong..dengan berbekalkan tiket RM12 tok student rate and RM19 tok rate biase, kami boleh melawat  sebanyak 23 tempat   dengan setiap 30 minit bas akan datang..best walaupon sangat penat..sempat jugak lah Eli shopping kt SOGO cz tgh sale..hak3..Eli pon ade gak g Taman Rama-Rama..sgt byk rama-rama..comel sgt..mcm2 warna ade.. tiket masuk hnya RM10 per person[mahal x?] berhadapan ngn tmn rama-rama pulak ade Bird Park yang terbesar di dunia..tpppp kami x jadi masuk cz kudrat kami suda ke tahap ke 3.. perotttttt sgttt lapo...x tahan da...hihihii... okeyh la.. Eli tgok da mcm 1 karangan da.. Eli mau Stop! mata suda nantuk.. nnt Eli cite lagi keyh... tata

| Eli |






Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

1 comments:

fazneox said...

thank syg....love u so much..muahhhxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra