~Android : download sume application dgn FREE???~

hye sumeeeeee :) windu gile nk kembali menghupdate dan membizi kan diri dgn blog Eli :) sorry sgt2 la sbb terlalu bz ngn FINAL YEAR PROJECT & FINAL EXAM...weee bertimbun2 hah assignment.. lastly, ari ni merupakan ari terakhir Eli menjawab Final Exam.. :) alhamdulillah sume nye berjalan lancarrrr :) 

okeyh berbalik pada tajuk Eli arini plak, ade berita baik kepada semua pengguna Android x kira la daripada Android Beta(2007), Android 1.0(2008), Android 1.1(2009), Cupcake 1.5(2009), Donut 1.6(2009),
Éclair 2.0/2.1(2009), Froyo 2.2.x(2010), Gingerbread 2.3.x(2010), Honeycomb 3.x(2011), Ice cream Sandwich 4.0.x(2011) [hehe..sebenarnye tok cupcake dan keatas sje]... Eli terjumpa 1 mobile software yg boleh mendownload semua application yg berbayar dgn FREE.. 

yela sape yg pkai android tu taw la, xkan nk terperuk ngn application yg FREE je.. balik2 application tu je.. cm limited sangat nk gne android application nieyh..huhu sesekali nk gak application yg kaw-kaw punye tp berbayar? NO NO NO... xde lg da pasni.. korang da bleyh donlot sepuas2 nye application yg berbayar tu secara free. IYEEEERR FREEEEE...... Eli da gune da, puas da donlot. hehe.. :)

ini la mobile software nye-->Blackmart Alpha[download]... 
requirement yang perlu ade tok Android 1.5+++++......
overview nye adelah ia adelah Black Market untuk sume aplikasi yg berbayar atau tidak.....

 sooooo apelgi... jum donlot dulu Blackmart ni then donlot la ape2 application yg korang nak... :)
selamat mencube.. :) 


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

2 comments:

fazneox said...
This comment has been removed by the author.
fazneox said...

da download....mmg terbaek laa :)

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra