~Eli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bile nak KERJA ni??~




FRUSTTT....nak luah perasaan ni....kaitan pasal KERJA... hum mau x nye, brape puluh da Eli minx keje, but sume x menjadi KEKAL...hukhukhuk.. =;= agak tension la juga.. Eli kalau bley mmg nk under government, bln Julai lalu Eli da minx government but until now xde jwpn.. sepupu Eli ckp tggu until 6 bln, later bile ade kekosongan baru dye akan pgil... 6 month?? wew apa mau bikin mase tuh? waste my time la... bile ade peluang keje yg agak lumayan hasil nye, tp jauh la pulak.. mak Eli x bagi... pastu, bile dpt lg kje yg gajinya agak tinggi smp rm4000++ , tp ade problem nye yg lain plak, ini ke cabaran utk FRESHGRADUATE mcm Eli ni?? huwaaaaa... duk umah plak boink gile..mmg x reti duk umah lame2...then Eli pon apply smbg MASTER..xtawu nk g ke x..hutang MARA da nk cecah RM100K... sape plak nk byr byk2 smp MASTER tu nnt? pening pale pk psl bnda ni smp nk nulis blog pon da mcm malas.. hukhukhuk... pas ni ape2 kje yg dpt Eli terus la masuk kje buat sementara waktu ni...daripada minx keje online smp ke pos mengepos ni..betol la cakap abg Eli, dye dlu tggu setahun tanam anggur baru dpt kje tetap as a Pegawai Pendidikan, skg da senang kje under government...Eli pon nk gak kje ngn government!!!!! insyaallah tunggu je dr government tu.. usaha dan terus usaha... ^__^"



Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

1 comments:

fazneox said...

insyallah akan ada juga keje eh...kene byk bersbr eh

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra