~Nasi ayam paling sedapp di dunia!!~






Errrkkkkk! alhamdulillah.. sgt kyg mkn tghari td.. emmm tgok pada pic tu mcm sedap kn! sbnrnye bkn kata sedap tp tersangat2 sangat sangat lah sedap.huhu.. nak tahu Eli mkn kt mne? pada org2 Gemas, Segamat, Melaka mesti familiar dah ngn nama ni.. pe lgi klu x di gerai Nasi Ayam Gemas Mustafah original.. :) yum yum yum.. order 1 set nasi ayam cukup mengenyangkan bg Eli..harga pon murah n berpatutan. kalau da sedap harga pon org da tak kira lg dah.. rite?? Eli pesan 1set ayam bersama air jus Epal+Laici.. peh! ngancam seyh.. :) terliur x?.tipu la ade yg x terliur kn?..pe lg, jom ar g kedai Nasi Ayam Gemas Mustafah original.. terdapat beberapa cawangan yang ade di selatan Malaysia.. paling original di Gemas sebab di situ lh tempat asal nya pembukaan kedai sejak dari tahun 1980.huh Eli pon belom ade lg mase tuh... BEWARE! sebab pasti akan keliru ngn nama Nasi Ayam Gemas dgn Nasi Ayam Gemas Mustafah original...hah, pilih yg original yer, bkn yg PIRATES! sebab rasa dye terlalu berbeza.. beselah nama pon PIRATES!.. >,< hah ni Eli nk kasi tgok sume org beberapa gambar yg sempat Eli snap b4 n after makan.. 

nasi ayam sebelum di hidangkan untuk pelanggan nya.. :)

inilah gerai nye..meh jemput la dtg :)

ayam selepas di goreng :)


panas lg ayam ni...sedap beb.. ade kuah kicap nye sekali.. :)

kuah nye... mmg meletop!

jgn risau..gerai ini premis makan pilihan di kawasan GEMAS.. terbaek!

jom la dtg beramai2... rugi kalau x dtg kalau da terlanjur lalu Gemas...


amacam? nak tahu lokasi nya di mana? and ape2 lg psl gerai ni? hahhh sila klik ini ----> NASI AYAM GEMAS MUSTAFAH[ORIGINAL]


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

1 comments:

fazneox said...

Wah best nye syg mkn.x ajak pun g eh.hukhukhuk
Nt nk try rasa la nasi aym ni yunk.

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra