~Jemputan Majlis Pertunangan Si Owner Blog~

*****MAAF, gambar kad jemputan terpaksa di DELETE kan oleh admin.TERIMA KASIH!*****
-DATE: 8/4/2013-



Salam 1 Malaysia semua... lama sdh Eli x update blog.. rase2 mcm dah 2 bulan kot..almaklumlah, sejak menjak ni da sibuk bekerja smp balik lewat malam. kdg2 mase cuti pon Eli sempat bukak FB shja. Niat da ade nk update blog, tp x tercapai jari jemari ni nak membuka lappy.. di kesempatan itu, kepada sesapa kawan2 yang mengenali Eli tuh, anda semua di jemput hadir untuk Majlis Pertunangan Eli nnt yer... Alhamdulillah.. selepas 2 tahun perkenalan kami, Allah mempercepatkan tali perhubungan antara keluarga kami berdua.. ^_^ gementar juga rasenye.. tak lame lagi akan jadi tunangan orang.. hanya cuma ONE STEP CLOSER.. kad jemputan ni bertujuan untuk suka2 saja, nanti apelah kata org kalau kite x menjemput.. hohoho.. tp kalau ade juga mulut kecik berkata sesaja Eli nk menunjuk2 tu lantak ekau ja lah.. janji Eli buat dengan tujuan yang baik...preparation sume sdh siap.. hanya menghitung hari sje.. dup dap dup dap... 5 hari sahaja lagi.. insyaallah segalanya akan berjlan dgn lancar... amin~~~~

ni BUKAN Eli..gambar hiasan saje.. :)

sambil berangan2 tuh, ade juga Eli terfikir, segala doa yang Eli minta kepada yang Maha Esa akhirnya termakbul..syukur sgt2..di depan Kaabah Eli menangis meminta doa dan kesejahteraan hidup.. tiba2 Eli akan menangis cz terlalu rindu kenangan di Tanah Suci Mekah-Madinah.....

semasa Eli di tingkat 2...

Semasa Eli bebetul di depan Kaabah! Subhanallah ... :)

Eli berlatar blkg kn Kaabah...

Sorry for resolution of my camera phone, actually camera n handphone sepatotnye di larang untuk di bawa masuk, tp nasib menyebelahi Eli, x penah kene check.. :) kenangan bertarikh 02072012~14072012 ini sume akan terpahat di dlm hati Eli.. Insyaallah Mr. Hubby nk bawa sy sekali lg utk kami ber'Honeymon' slps kami nikah.. insyaallah.. :)


| Eli|




Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

1 comments:

fazneox said...

insyallah kita akan ke mekah selepas nikah ye yunk <3

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra