Top 10 Smartphones 2012





hye sumeeeee....apa kabar semua..mesti korg skrang tengah belek-belek handphone korang kan.maklum la sekarang nak beli smartphones da murah lagi-lagi untuk para belia yang dah ambil rebet RM200 yang diberi oleh kerajaan.Mesti pening pale kan nk beli smartphone yang mana satu..hehehehe.So kali eli nk post mengenai 10 smartphones terbaik pada tahun 2012 yang diambil dari website pcworld.com.




Motorola DROID RAZR HD





Apple iPhone 5









Samsung Galaxy S III











Samsung Galaxy Note II





HTC Droid DNA








Nokia Lumia 920





     HTC One S








Google Nexus 4





HTC One X







I Phone 4S





ha sekarang da tau da kan smartphones yang terbaik pada 2012 dari pcworld.com.Nmpak nya android menguasai smartphones terbaik ni..haaa pada semua,pilih la smartphones pilihan korang yang terbaik.eli nk beri tips kalau nk beli smartphones pastikan korang search internet tentang spec , kelebihan dan kekurangan sesebuah smartphones tu...ok la smpai disini sahaja dari eli..assalamualaikum :)

sumber dari pcword.com


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

0 comments:

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra