~Jadual Kursus Kahwin Negeri Melaka 2013~









da lame x update...kali ni, hnya entri ni sje yg Eli sempat bg information utk kowg sume..:) maaflah.. bg psangan yg merancang utk ke gerbang perkahwinan dan x thu lg nk amik kursus perkahwinan di mana? nah! ni utk korg.... [melaka shj] huhuhuhuhu..... :) okeyhlah.. Eli nk smbg wt kerja... adios!

p/s : sila click @ direct save gambar tuh klu korg kurang jelas... :)

|Eli|


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

5 comments:

ZWAN SABRI said...

Penang punya xdak ka? huhu

.::ElixierDeXandra::. said...

kt sini ade kot??? ----> http://jaipp.penang.gov.my/

hehehehe:)tq 4 da comment :)

Karl_Nadt said...

Salam...awak dh pergi ke kursus kahwin ni??ape prosedur dia eh??sy call MAIM org tu tak sempat2 nk letak tepon..tak sempat nk tny detail..yela, xde pengalaman lg..so, sy nk tahu jgk ape prosedur sume...boleh bg info tak??tQ... :)

Karl_Nadt said...

Salam..awak dah g kursus kahwin ni tak?ape prosedur dia eh??sy call MAIM tp org tu tak menyempat k letak tepon dh..maklumler..xde pengalaman...boleh bg info tak?? tQ... :)

.::ElixierDeXandra::. said...

@karl_nadt : beselah.... MAIM mmg mcm tu.. lg senang awk dtg terus ke pjbt MAIM blkg pusat zakat di masjid al azim tu... sy da amik da kursus pra perkahwinan.. =) hv a gud luck dear :)

Photobucket

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra