~Kad Diskaun Siswa 1Malaysia~

 




 
Untung jugak dengan adanya kad diskaun siswa 1Malaysia nie....Eli ingatkan sikit je kegunaan dia...rupa-rupanya banyak tempat yang boleh digunakannya....Eli baru dapat kad nie dr kolej...dan terus terpikir nk merasmikannya  di KFC...hehehehhe :)
Untuk pengetahuan korang....Kad diskaun siswa atau lebih dikenali kad 1siswa nie hanya untuk pelajar-pelajar IPT sepenuh masa....tak kira la siswazah atau ijazah....sumer dapat.... Kalau korang nie student IPT...baik pegi cek dekat IPT masing-masing nama korang tersenarai ke tak.... Eli pon x sangka akan dapat kad ni sebab Eli baru habis degree bln 6 thun lpas..memandangkan da dapat! guna sajalah.. :)
Mula-mula Eli ingat hanya untuk kedai makan terpilih dan untuk kedai buku jer.... Tapi rupa-rupanya banyak tempat boleh digunakan selain kedai makanan dan kedai buku! Nie list yang Eli dapat simpulkan untuk pengetahuan korang.... Mungkin nanti akan ada penambahan dalam senarai tu... :)


 BUKU / ALAT TULIS

• KOPERASI UNIVERSITI SAINS MALAYSIA BERHAD (2% – 10% off)
• K.L COMMERCIAL BOOK CO. (M) SDN BHD (10% off)
• KMK RESOURCES SDN. BHD. (10% off)
• MPH BOOKSTORES (10% off)
• IMLAQ BOOK CENTRE (10% off)
• BORDERS (10% off)
• RONA (5% – 20% off)
• KIANG TRADING (10% off)
• KOPERASI DEWAN BAHASA DAN PUSTAKA MALAYSIA BERHAD (5% – 15% off)
• KOPERASI KEDAI BUKU UNIVERSITI MALAYA BERHAD (3% off)


MAKANAN DAN MINUMAN
• KFC (5% off)
• DAILY FRESH (10%)
• A&W (50% off)
• COFFEE BERRY (20% off)
• THE CHICKEN RICE SHOP (Student Meal at RM9.90nett)
• RESTORAN KENNY CRAB (10% off)
• PANCAKE HOUSE INTERNATIONAL (RM5.++ @ 2pcs classic pancake)
• STATION ONE PRODUCT (5% off)
• GLORIA JEAN’S COFFEES (10% off)
• BANGI KOPITIAM (10% off)
• SWEET CHAT (RM12.90nett meals)
• LEGEND’S CLAYPOT BRIYANI HOUSE (5% off)
• DUBU DUBU SEOUL FOOD (RM16.90nett meals)
• MY JAVA COFFEE (10% off)


KELENGKAPAN SUKAN / PERALATAN / PAKAIAN

• TEXLINE LINO (5% – 10% off)
• PROMINENT MILLION SDN BHD (MIZI SPORTS) (10% off)
• BATA (10% off)
• KOPERASI KELUARGA DATO’ HAJI HASHIM MAMAT KUALA TERENGGANU BERHAD (10% – 45% off)


KLINIK KESIHATAN / OPTOMETRI / CERMIN MATA

• QUALITAS HEALTH (10% off)
• FOCUS POINT (20% – 50% off)
• POLIKLINIK AN-NISA’ (20% off)
• MENARA OPTOMETRY (10% – 60% off)


SALUN / PUSAT / PRODUK KECANTIKAN

• FOOT MASTER (30% off)
• PARIS HILL (30% off)
• PROACTIV (5% off)
• CLARA (10% off)
• KOPERASI PUTRI TERBILANG MALAYSIA BERHAD (5% – 20% off)


PENGINAPAN
• ANCASA HOTELS & RESORTS (10% off)
• TUNE HOTELS REGIONAL SERVICES SDN BHD (25% off)
• LEO EXPRESS HOTEL (20% off)
• KOPERASI AL-TAQWA KAMPUNG KISAP LANGKAWI BERHAD (2% – 15% off)
• KOPERASI GURU-GURU MELAYU KEDAH BERHAD (15% off)
• KOPERASI MAJLIS GURU UGAMA MENENGAH BERHAD (5% off)
• KOPERASI MELAYU BERJAWATAN KERAJAAN NEGERI SEMBILAN BERHAD (15% off)
• RAKYAT TRAVEL SDN. BHD. (special rate)
• RAPID KL (50% off)
• MAS (25% off)
• FIREFLY (50% off)


PRODUK IT

• KOPERASI CELCOM BERHAD (2% – 5% off)
• KOPERASI PEGAWAI-PEGAWAI DEWAN BANDARAYA KUALA LUMPUR BERHAD (10% off)
• IFAMILY (15% off)


LAIN-LAIN

• BKZ BIKERZ (special rate)
• ROLLER STAR ARENA (10% off)
• DOUBLE SITE (10% – 15% off)
• KOPERASI KAKITANGAN MAKTAB KERJASAMA MALAYSIA BERHAD (2% – 5% off)
• KOPERASI KOLEJ KEMAHIRAN TINGGI BALIK PULAU BERHAD (4% off)
• MYDIN (special rate)

ni Kad Diskaun Siswa Eli yg punyerrrr.. muahahahahaha...
| Eli|


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

2 comments:

fazelixier said...

wah saya nk cek la nnt saya dpt x

ketikketok said...

Dapatkan Diskaun, Baucar dan Rebat Tunai di Rakan Kop 1KUBSB. Tawaran TERHAD!

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra