~Doktor Gigi da bley TUTUP kedai~






What's Up! Eli da cuba Colgate Optic White keluaran terbaru dari Colgate.. =) memang puas hati sesangat! gigi yg sebelum ini kekuningan wlpn sudah di gosok ngn pelbagai jenama lain ubat gigi pn x ley lawan si Colgate Optic White ni..>,< serius ! Eli guna dalam mase 2 hari, Eli da nmpak perbezaan pd gigi Eli.. tapi, xde la secantik duta beliau.. FAZURA..=) 
xkan setiap hari , minggu , bulan , tahun nak ke klinik pergigian semata-mata nk bersihkan gigi tu? xpasal2 nk bersihkan gigi, alih2 doktor tu cakap "dik, gigi adik kene cabut ni.. . . sampai ke akarnya..." haaaaaaa... niaya ja ! rongak da kawan kita ni nanti.. huwawawawawa >,<
nk jumpa doktor bley, tp ape kate kita jga dlu gigi kite sebaik mungkin dahulu... mcm ni la! beli 1 set penjagaan gigi ~ tengok hasil nya... 1 set means berus gigi, ubat gigi dan pencuci dalam mlot tuh... total x lebiy dari rm50 jika nak di bandingkan gigi korang yang nk kene cabut tuh! seram jew...
korang di galakkan memberus gigi 2x sehari @ selepas makan~ [ikut kerajinan korang]... penggunaan yang  berterusan akan mendapat hasil yang sgt puas hati.. da bley senyummmmmmmmmm smp esok pgi! hahaha...
alahai !






*senyum seindah suria =)


|Eli|






Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

3 comments:

Anonymous said...

saya nk cabut gigi

Anonymous said...

leh try ni brg baik nie

Anonymous said...

Hi there, I enjoy reading all of your post. I like to
write a little comment to support you.

my web blog ... cellulite treatment cream

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra