~ALHAMDULILLAH. . . . Dah dapat tarikh keramat ~




Pada raya ketiga bersamaan 10 Ogos 2013, bakal family-in-law Eli datang rumah... datang beraya and bincang sekali pasal tarikh keramat untuk kami.. dup dap dup dap....
ALHAMDULILLAH, perbincangan antara keluarga Eli and Mr. F berakhir dengan keputusan yang sama rata.. kedua-dua belah pihak setuju dengan TARIKH tersebut..
eerrrrr...tarikhnye adelaaaaaaaahhh.....
































\/




\/









\/
RAHSIA! 

ngeh3 ... sabar! mane2 yang nk tahu tu Eli akan beritahu juga.. Sorry sesangat sebab Eli sejak menjak ni busy sangat ngan kerja.. nk ngumpol duit kununnya.. ceh! nampak SALE, rembat gak!...tp Eli akan belajar agar TIDAK berbelanja BOROS... insyaallah... kn Mr.F?? hehehhee...
Eli mula da set up & list sume barang nk beli...Hantaran + doorgift + andaman + fotografi + katering

Fuh! baru terasa macam nk PITAM... Eli sedar sekarang mcm ne peningnya kepala kalau nak menyiapkan sume psl hal kawin... :)
DUIT ade, SUME ade!
betul la kata my mummy.. hehehehe... 
tapi xpe. Eli akan cuba buat sendiri mane yang mampu..
Insyaallah..... :) 
Lepas ni penuh la blog Eli akan crite psl wedding preparation,...sesape yang akan BERBULU bace entri Eli ni anda di nasihatkan close laju2.. Eli x paksa pn bace... :) Just nak share je...
Jumpe next entry. papai!

| Eli |



Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

1 comments:

Anonymous said...

bila tarikh tu eli
bg la tau
huhuhu

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra