~Wedding Doodle Eli~



Vaoila! huhuhu..lalala hati senang nampak? hu! senanglah sangat... serabut pikir sana sini sebenarnya....
1-1 Eli sedang buat wedding planning ni.. tiktoktiktok tinggal beberapa bulan je lagi Eli akan jadi isteri orang. Firstly, Eli da lame da create artwork DOODLE WEDDING..
Kalau sesape yang perasan, blog Eli da berubah skin & Icon.. mood sedang rajin waktu tu.. nak tengok proceed sewaktu Eli buat doodle ni? 


face in progress
full body done
couple's done! time to color the artwork..:)

hah, tu lah progress nya... thanks to my sifu, encik ADOBE PHOTOSHOP..:) tanpamu mmg susahlah nk buat doodle cam gini..xkn guna PAINT kot? Okeyh...
next entry Eli akan share lagik pasal wedding progress Eli..

*Mr.F, Sila inform tunang mu yang comel ini your wedding theme okeyh... :)
hukhuk prasan!!

| Eli |  



Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

1 comments:

Anonymous said...

Doodle yg comel
Thumb up

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra