~100 days till we say 'I DO'~

 



Dup! Dap! Dup! Dap! okay, bace tajuk korang mesti da tahu punya kan ape yg Eli nak cerita kan... YES, about 100 hari je Eli akan bergelar "Puan"... OMG...rase nye mcm banyak benda lagi tak siap lagik ...in terms of everything. preparation ke hape ke, aishhh sume rase mcm serba tak kena.. hehehe.. YA ALLAH, semoga kau permudahkanlah perjalanan kami ini, walaupun ape pn yang berlaku, kau satukan lah hati kami ini... hemm in term of all those big things, sume nyer dah settle, mak andam, pelamin, photographer, kompang, bas, nyanyian nasyid, catering, bla bla.... so, yang tinggal just payment only. alahai, lemau sgt rasenye nak carik kewangan dgn keadaan diri yang masih bergaji kecik.... eish, x bersyukur betul!! hehehe...Eli ni feeling dah suam2 kuku dah, semoga Allah permudahkan lah jugak yer.. I do believe everyone will be given an opportunity by god. so im waiting for mine. I've found my miracle and having him as my heart,it was the best miracle I ever had. but to make our relationship will go perfectly great, we need money darl, hehehe without money, love will walk away, whenever poverty knock our door. ahaks! so in not letting my loves walks away, I really need to find money real soon.. omputih dahhh!




|Eli|























 



Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

0 comments:

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra