~Tema Majlis Bertandang Eli~


Seperti yang Eli janjikan semalam, untuk tema majlis bertandang Eli, the color my future family in law choose is DUSTY PINK atau dlm bahasa kampung nye PINK BELACAN.. yerp it's PINKY.. the color yg Eli x pnh nak suke suki mcm girls yg lain.. hahaha.. tp, nak wat cam no.. my mum in law da kate A, A lah jwpn nye.. x kisah lah!.. jnji I kawin.. hikhikhik.. Anyway, Mr. F pn sebeno nye tak brape nak setuju..tp da sponsor dye ckap cam gituh! haha.. REDHA jela.. Bulan 11 ari tu my father in law jemput datang ghumah bsama kete baru beliau nak gi fitting baju.. sampai ke Port Dickson dorang tempah kau! mak aih! terharu plak nengok father & mother in law buat yg terbaik utk anak & bakal menantu beliau yg banyak songeh ni.. hahaha... Insyaallah after selesai majlis wedding sume ade kelapangan, Eli akan cerita details sume yer.. :) 
Bagi sesape yang macam samar2 mcm ne la PINK BELACAN yg di maksudkan Eli ni..please scroll bawah ni..:)
Dusty Pink


macam sweet je, macam sweet je.. :)

ermm... asal nye Eli ade gak ckp ngn Mr. F about warna yg lain..dalam kata yg lain, warna yg sesuai ngn kulit kami yg kontra ni...

tiffany blue + red

Peach + cream

Tiffany Blue + White

LOL...sume warna tersebut telah di guna oleh sepupu2 Mr. F... so, Eli termenung kan haje la... hasrat x tercapai.. ape bley wat..kalau cakap ngn Mr. F pn belum tentu dye paham... MUM always rite bg nye.. :)


| Eli |


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

1 comments:

Nureena Nadzrizal said...

cantek...terigt time wedding ina setahun yg lalu..hehe

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra