~ 27 Days to go! Bride-to-Be~



Aha! tinggal 27 hari shja lg Eli akan jd ISTERI orang... YA ALLAH kau permudahkan lah majlis ku nanti agar ia berjalan dengan lancar. So sekarang Eli dah goyang kaki tunggu hari nye shja.. but giliran my mum & dad pula yang sibuk pergi mengedarkan kad kahwin pada sedara mara. Minggu depan plak turn utk fitting baju. Ehem! jumpa jgak ngan Mr.F..hahaha kunun2 nya xnak jumpa 40 hari sebelum kami di ijab kabul kan dengan alasan nak kuatkan rase RINDU..huh!  mane jadi!! x sah x jumpa.. hagak dah! lpas je berjanji, mggu dpn tu dah jumpa utk fitting bajuu utk pihak lelaki..2nd time plak jumpa cz celebrate birthday Mr.F, HAPPY BIRTHDAY SYG! okey, 3rd plak nk jumpe cz hantar borang nikah pada pak imam, 4th last utk fitting baju pengantin pihak perempuan...rase kan kau! mak Eli awal-awal dah cakap dia x percaya kalau Eli ngn Mr.F tak berjumpe.. Masin mulut mak.. 
emmmm...berdebar-debar.. kadang-kadang rase mcm ade je tak cukup.. eish! tp tido lena! haha... Asid Folic pn Eli x lupa makan tp dlm sebulan opcoz tak genap 30 hari.. bese lah! pompuan! hehehe... :) oh ya! lupa nak share pasal Photoshoot Pre-Wedding kami.. rase nye next entry Eli akan bgthu sedetailnye.. coz picture lom siap edit lgi...  :)

macam cantikkkk je banner mcm ni pada guestbook corner..


|Eli|


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

0 comments:

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra