~Pre-Wedding FAZELIXIER1214~


okay..okay.. its been 10 days to go... selesai sudah sume edit semua gambar2 Pre-Wedding kami.. hahahaha.. bermodal kan kamera digital NIKON D3100 hadiah dari Mr.F setahun lalu, diri kami berdua, dan beberapa barang prop utk shooting..:) Eli tak amik mane2 photographer pn.. coz kami lagi selesa amik pic sendiri.. 
Photoshoot bertempat di TAMAN SERIBU BUNGA, Ayer Keroh, Melaka.. Mr.F pilih tempat ni coz kununnya nak ade kehijauan dan bunga2 dalam taman..erm? jiwang? mat bunga? sikit laaaaa... hahahaha... ampun yunk! ngutuk sikit je... 
Mase utk photoshoot tu dalam pukul 10pagi until 12 tghari... after that terus g Jusco, nk mkn NANDO's .. lapau wooooooooo... saje je Eli nk pepagi coz waktu tu tak ramai org, maklumlah kami berdua memang pemalu.. =_=' hahaha.. caye? sebenarnye nak mengelak dari bersaing ngn para pengantin nnt... actually that place mmg pengantin suka amik gambar kt situ... :)
Pasal barang-barang prop, Eli memang da prepair sehari sebelum photoshoot, sempat gak amik small blackboard, chalk, teddy bear saiz setinggi Eli, bunga-bunga felt hadiah mase konvo Eli setahun lepas, gitar ank buah Eli, bakul kecil nk letak brg prop....and so on.... 

sempat main cak-cak

kau hado? hehe

fefeling comeyl sikit...

eh! bergurau pulak!

save the date

so sweet!

jeles lettew!

amacam? ni just suku drpd photoshoot yg Eli amik.. =)
cer komen...

| Eli |



Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

1 comments:

Anonymous said...

terbaik la eli..cantik

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra