~FR Wedding : Solemnization's Day 31 January 2014~


ALHAMDULILLAH... syukur ke hadrat ilahi..
tanggal 31 Januari 2014, Jumaat, pukul 10.45 pagi yang lalu, Eli sah menjadi isteri kepada Mr.F.. :)
sekali lafaz okay uollz.. hehehe... berwali kan ayahanda Eli sendiri... 
[huh! patotlah da lama tak update blog! kan!]
al-maklumlah, busy sangat settlekan hal kahwin.. lappy Eli pon tak bukak hampir sebulan.. :)
berbunga-bunga hati lately ni, yelah.. impian menjadi kenyataan, menjadi isteri kpd teruna tercinta. ouch! 
tersangat la gedix... huhu.. okay! tema warna utk majlis pernikahan kami ialah warna KRIM.. kami memang da niat utk back to the basic dengan mengenakan warna krim.. skrg kan da bermacam2 warna dah dorg buat utk busana majlis pernikahan, ade yg warna purple la, pink lah, green mint la...lalalalalalala.. but, kami da bersetuju sejak sebelum tunang lagi.. :) 
baju melayu+kain sampin tu, Eli yg beri hubby mase hantaran bertunang dulu.. and baju yg Eli pakai tu hubby Eli yang bagi juga... :)  yg pasal hand bouquet tu, plamin ke ape ke, later we talk-talk ok? here Eli show uollz picture sebelum & selepas majlis pernikahan kami..







posing lewwww
my jantung + nyawa :)
my pa & ma in law


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

1 comments:

Anonymous said...

tahniah :)

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra