~FR Wedding : Reception's Day (I) 1 February 2014~

our precious day =)

wooooootttt wooottttttt.... pejam celik dah sebulan Eli kahwin.. amacam rase nye menjadi isteri org?? hahaha.. my answer is SUPERB!! pepagi dah takley mangun lambat2.. 24h kena masak itu ini... kemas sana sini..wew! but at least, BEST sbb dpt pahala and kembang kuncup bile dpt pujian dari suami. hahaha...

so, today bru Eli nak tekan2 keyboar nk potpet about majlis persandingan kami.. rumah Eli, tak wat dalam dewan ke, hotel ke,... AFDAL kn klu buat kt umah sendiri... bru feel melambung2... :) 
as u ollz know, tema busana Eli warna KUNING DI RAJA @ ROYAL YELLOW.. wuuuuu, sape yg tahu psl keturunan Eli tu, mesti paham lah knp Eli pilih amik warna kuning di raja kn? hehehe.... ALHAMDULILLAH syukur sgt sebab majlis semua berjalan dengan lancar... it's awesome =)
Busana perkahwinan Eli ni sume Eli booking ngan MUA dekat ngn rumah Eli jer... about 5min da smpai, wlpn begitu, Eli tetap BERPUAS HATI 100% dengan pakej yang di beri oleh busana ini.. 
EZANABIL BRIDAL / Wedding Planner , just search into ur Facebook @ Instagram, owner nye bernama Kak Eza, dye lah yg make up kn Eli dari hari pernikahan, malam berinai, persandingan..:) best dapat sentuhan daripada owner nye sendiri. Mulanya booking, Eli cume dpt freelance nye shj cz kak eza busy make up kn pengantin lain, lastly dpt pulak sentuhan dari kak eza! excited!!! thanks kak eza =) so pada sesape yg berminat @ nk make up utk Dinner or else, just click on that name/link... tak tipu!!! seyes mmg muke korang jadi cantikkkkkkkkkkkkkkk sgt... =) [promote la melayu kite business kn ;)]  nak tengok tak plamin Eli?? cantekkkkkkk =) 

Pelamin tiga panel :)





my nephew








  


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

0 comments:

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra