~Indahnya Pertama Kali Raya bersama Suami : 2014~

Frizly reception II

" Hai selamat hari rayaKami semua ucapkanMenikmati hidanganYang kami sediakan
Sila jamu seleraDengan bermacam hidanganPilih yang mana sukaSila janganlah segan
Rasalah ketupat iniDengan rendangnya sekaliSudilah rasa kuihkuPilihlah yang mana satu
Hai... di hari beginiKita menjamu seleraKita bermaaf-maafanDi suasana hari raya "

Meriahnya rumah sana sini ngelip-ngelip lampu depan rumah kan, dengan bunyi bunga api lagi, besttttttnyeeeeee.... setahun sekali je hari raya.. alhamdulillah selama 24 tahun raya keseorangan, tapi kali ni umur 25 tahun dah beraya berdua plus si kecik kat dalam.. tahun depan dah beraya bertiga pulak... insyaallah.. =) hai happy nampak? dah de isi ke? errrrrr..... kejap lagi la Eli talk talk.. maluuuu laaaa =_='

Yes! seperti biasa BEST WOMEN WILL WIN.. raya tahun ni beraya kat umah parent Eli laaa... tahun depan ke rumah mertua pula..cam biasa lah adat berkahwin, rotate raya tapi nasib baik dekat dalam 15minit dah sampai..kalau husben Eli yg bawak kete alamatnya 30minit jadinya, jaga bini katakan... xmau bawak mcm orang bujang dulu kan.. ngeh ngeh ngeh :) ayat propa kau!

Tahun ni baju raya masing masing siap tempah awal, mana tak nya baju raya siap beli sebelum kami berkahwin lagi... tu dia, excited nih.. saje je mase tu tengok GULATIS jual murah murah, hangkut la baju berpasangan.. tempah awal, dah dapat pakai pagi raya dah kan.. hehehe.. tema? haaaaaaa... pikir punya pikir lastly nak try warna PEACH lah sebab macam sweet sweet je org baru kawin sedondon warna peach! haaaa.. nak muntah tak? hahhahahaha... nah, ni pix awal pagi raya.. sweet tak? sweet tak??




belanja gambar selfie sikit... 

Hemmmm...syukur, keberkatan kami berdua bersabar selama ini akhirnya membuahkan hasil, Eli di sahkan mengandung 7 minggu pada pertengahan bulan ramadhan hari tu..rezeki ramadhan... mula mula macam tak caye, tp selepas tiga kali test UPT, yepppppp Eli preggy... 




Alhamdulillah... korang sume doakan Eli selamat bersalin dan anak kami membesar dengan sihat yer... muahhhh!!! 












Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

0 comments:

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra