~babyFRIZLY : Kandungan 21 minggu~



Hari demi hari mama excited sangat nak tahu perkembangan anak mama papa ni.. :) pejam celik dah 5 bulan dah anak mama ni.. mama dah mulai rasa anak mama gerak-gerak dalam perut mama... tak pasti nak cerita macam mana gerakan dia.. kawan mama cakap macam baby tu jentik-jentik perut kita.. mama dah tak dapat nak bayang benda apa yang tolak-tolak perut mama.. kaki ke tangan ke kepala ke.. pernah sekali tu mase mama tengah rehat depan TV, perut mama beralun-alun mase awak gerak tawu.. best nya tengok..  tulah sekali buat mase ni.. seronok sangat! hehe.. nikmatnya..

Dek kerana terujanya mama bila anak mama bergerak-gerak dalam perut mama, mama mesti terus bagitahu kat papa yang anak papa tengah bergolak-golak dalam.. punyalah happy papa sambil usap-usap perut mama.. anak mama belum lagi gerak yang boleh tonjol-tonjol, jadi papa hanya bley usap aja.. nanti da tonjol-tonjol mesti lagi papa teruja.. apa pun mama bersyukur anak mama membesar dengan sihat.. semoga anak mama sihat ya.. mama dan papa tak sabar tunggu awak lahir pada waktunya.. INSYAALLAH...


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

0 comments:

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra