~babyFRIZLY : Merdeka! 44 hari berpantang~


Alhamdulillah, berlalu la sudah 44 hari berpantang Eli bersalin dan bermakna sudah 44 hari baby kami di lahirkan.. nama pun dah diberi, ops! lupa nak mention pd post lepas kan? huhu..maklumlah urat byk da putus.. hihihihi.. dgn rasminya nama baby Eli ialah Muhammad Izz Firash, bermaksud kekuatanku(Izz), tajam fikiran-cerdik(Firash).. hehe bukan Frizly taw! tu just nama gabungan mama papa baby je.. kekononnn nak loving loving... -_-" hahaha.. nak muntah! okay... day by day Eli lihat perkembangan baby, mula2 lahir muka cam cina ikut belah Eli, now a days ikut belah papa baby plak cam mamak.. tp hidung tetap trademark! mancung taw..haha "cindian" bak kate hakak Eli.. mandai je dia tuh! ... genap 2hb April lepas, baby selamat di injet untuk sebulan(Hepatitis B) nasib baik dia x buat konsert kt Klinik, just menangis 10second je.. berat pon dah naik 4.0kg.. tinggi pon 53cm.. wah! syabas anak ku! he is a very good boy in the world.. ;) 


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

0 comments:

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra