~Selamat Hari Ibu~

 


Selamat Hari Ibu buat semua ibu di dunia! Alhamdulillah tahun ni pertama kali Eli dpt merasa menyambut hari ibu bersama chenta hati Eli ni.. selama dua bulan sepuluh hari ni, pengalaman menjadi ibu adalah yg terrbaekkkkk! mana tak nye tetiap pagi kena bangun awal ler sbb nk kene settle hal rumah, sarapan sebelum Firash bangun. Mujur la Eli ade pembantu, sape lagi klu bukan papa Faz..haha untung laaaa..dye la yg tlg Eli masak kan air mandian Firash, basuh baju anak, sidai baju pakaian harian, syukurrr.. hujung bulan amik gaji eh! haha...klu masa belum ada anak, dua dua pemalas bak hang! hihihi umah pon ni jam da xde habuk! kikiki takut anak kene semput, like father like son plak nnt..tak mo tak mo tak mo... Firash pon skrg da mula mengiring nak belajar meniarap! oh masa, cepatnya berlalu.. mcm cepat je masa berlalu.. 24/7 dgn Firash rase mcm semalam je Firash baru dilahirkan! Allah... ni rupenya fefeling jd mak mak! sindrom mak mak! kikiki... semoga Firash mnjadi anak yg soleh.. ingat ye ape yg mama pesan.. ;) mama papa love you... ;) 


Terima Kasih sudi baca entri Eli..sila datang lagi.. (:

1 comments:

SEINDAH SENYUMAN said...

hpy mothers day

jemput singgah ke blog saya
http://85mutiarabeauty.blogspot.com/

 photo footerbwh2015_zps5c8e7c89.png

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah hak milik ElixierDeXandra